Rekenen is voor veel kinderen een probleem. Vaak komt dat, omdat ze ergens in ons snelle rekenonderwijs iets hebben "gemist", waardoor ze niet de juiste strategie hebben aangeleerd voor deze sommen. Met behulp van het rekenmuurtje kun je dat duidelijk zichtbaar maken: Als er onderin je muurtje stenen ontbreken, wordt het bovenin de muur steeds moeilijker. Als je de muur onderin eerst verstevigt, gaat het vaak een stuk beter! 

Rekenen met hulp van een paard is superleuk!!

Anders Rekenen met paarden: waar zit het gat in jouw rekenmuurtje?

Heeft jouw kind moeite met tafels, rekensommen of klokkijken? Met de methode Anders Leren met paarden werken we in de bak, met beweging, beelden en een duidelijke strategie! Kinderen ontdekken dan, dat het op deze manier wel lukt! In een groep van max. 4 kinderen uit groep 4/5 of 6/7/8 gaan we drie keer 1,5 uur op ontdekking in het land van rekenen. Met behulp van het rekenmuurtje gaan we op zoek naar het gat in het rekenmuurtje van elk kind en proberen we dat te dichten. Ik sluit aan bij het niveau en kijk wat er nodig is voor elk kind. 

Prijs: € 90,- per kind voor 3 sessies

 

Anders Rekenen met paarden: individuele sessies

Heeft jouw kind moeite met tafels, rekensommen of klokkijken? Met de methode Anders Leren met paarden werken we in de bak, met beweging, beelden en een duidelijke strategie! Kinderen ontdekken dan, dat het op deze manier wel lukt!  Je kunt ook kiezen voor individuele sessies van 1,5 uur voor je kind. Dit kan ook als na bovenstaande groepssessies nog niet alle gaten in het muurtje zijn gedicht. Neem contact met me op voor een individuele afspraak.

Prijs: € 90,- per kind per sessie

Bijles wiskunde

In mijn bijlessen wiskunde probeer ik eerst het gehele plaatje van een hoofdstuk te schetsen en daal dan af naar het detail van de sommen. Dit werkt zowel voor beelddenkende als hoogbegaafde kinderen erg goed. Als je bijlessen wiskunde voor je kind wilt, kun je contact met me opnemen voor een afspraak.

Prijs: € 35,- per bijles van een uur