Over mij

Mijn naam is Bienke Beeker en paarden zijn de rode draad in mijn leven. Ik heb van kinds af aan paarden om me heen gehad. De aantrekkingskracht van paarden op kinderen vind ik magisch. Ik heb 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en daarna 10 jaar in het HBO onderwijs.

 

In 2016 heb ik de keuze gemaakt om vooral dingen te gaan doen waar ik blij van word. Ik ben toen gestart met mijn opleiding Vakinterventies met paarden. Daarnaast ben ik twee middagen in de week bij School+ gaan werken. Dat is een kleinschalig bedrijf voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. Daar leerde ik veel over het motiveren en coachen van pubers en ontdekte ik dat ik dit erg leuk vind om te doen!

 

De kracht van het werken met paarden verbaast me telkens weer. Dat begint al bij het uitkiezen van het paard: Degene die je zelf uitkiest is altijd het paard dat het beste bij je past en die je het beste kan helpen!

 

Ik woon op een schitterende plek in Winterswijk, waar de rust je tegemoet komt. Ik ben een buitenmens, ben vooral mezelf en ga in alles af op wat mijn gevoel me zegt. Ik vind het leuk om kennis met je te maken!

Gevolgde opleidingen

  • Pabo leerkracht basisonderwijs (2004)
  • Vakinterventies met paarden (2017)
  • Instructeursopleiding Centered Riding (2018)
  • Anders leren met paarden (2019)