Paarden

Mijn paardenteam bestaat uit vier pony's en een paard. Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden om met ze te kunnen werken. Als je bij me komt stel ik mijn hele team in de wei aan je voor en kies je zelf het paard uit waar je mee wilt werken. Ik zorg er voor, dat dit in het tempo gaat wat jij aan kunt en durft.

De paarden hebben ieder een eigen karakter. Ze worden allemaal ingezet voor de coaching, maar daarnaast ook allemaal bereden. Graag stel ik ze even aan je voor:

Jester

Jester is al 33 jaar oud. Ondanks dat wil ze nog graag aan het werk en gereden worden. Ze is erg vriendelijk en heeft een hoog knuffelgehalte!

Sonja

Sonja is een grote shetlander. Shetlanders staan er om bekend, dat ze erg eigenwijs zijn. Bij Sonja valt dat eigenlijk best wel mee. Ze is erg lief en vindt het heerlijk om gepoetst te worden!

Sting

Sting is 28 jaar en hem ken ik al zijn hele leven. Hij is mijn maatje en ik ken hem door en door. Vaak weet ik precies wat hij gaat doen!

Luna

Luna is temperamentvol. Ze heeft veel energie en loopt snel. Ze vindt het heerlijk om een buitenrit te maken of om te springen in het bos. 

Candar

Candar is ons paard. Hij is net zo vriendelijk als dat hij groot is. Hij vindt alles prima en geniet van aandacht!