Naast de individuele begeleiding, bied ik ook een aantal zaken voor groepen kinderen of voor ouders aan:

Anders Rekenen met paarden

Heeft jouw kind moeite met tafels, rekensommen of klokkijken? Grote kans, dat hij of zij beelddenker is en moeite heeft met de manier waarop het aangeleerd wordt. Met de methode Anders Leren met paarden werken we in de bak, met beweging, beelden en een duidelijke strategie! Kinderen ontdekken dan, dat het op deze manier wel lukt! In een groep van max. 4 kinderen uit groep 4 tot en met 8 gaan we drie keer 1,5 uur op ontdekking in het land van rekenen. Ik sluit aan bij het niveau en kijk wat er nodig is voor elk kind. 

Prijs: € 80,- p.p.

Anders Spellen met paarden

Heeft jouw kind moeite met de werkwoordspelling of spelling in het algemeen?  Grote kans, dat hij of zij beelddenker is en moeite heeft met de manier waarop het aangeleerd wordt. Met de methode Anders Leren met paarden werken we in de bak, met beweging, beelden en een duidelijke strategie! Kinderen ontdekken dan, dat het op deze manier wel lukt! In een groep van max. 4 kinderen uit groep 4 tot en met 8 gaan we drie keer 1,5 uur op ontdekking in het land van spelling. Ik sluit aan bij het niveau en kijk wat er nodig is voor elk kind. 

Prijs: € 80,- p.p.

Leren leren als je anders leert

Er zijn veel kinderen, die moeite hebben met het talige aanbod op school, omdat zij anders leren. Zij zijn vaak beelddenker, hebben dyslexie of zijn hoogbegaafd. Ze lopen op enig moment vast in het voortgezet onderwijs omdat ze niet slim leren. In deze training leren ze in 6 lessen van 1,5 uur hoe ze daar mee om kunnen gaan en effectief kunnen leren. 

De volgende zaken komen aan bod:

  • Leren vanuit je sterke kanten
  • Samenvatten m.b.v. trechterlezen
  • Geheugenstrategieën
  • Grammatica toepassen
  • Verschillende methodes om woorden te leren
  • Toetsen maken zonder stress
  • Plannen en organiseren

Prijs: € 150,- p.p.

Help, mijn kind gaat naar het Voortgezet Onderwijs!

Als je kind start op het VO is dat best spannend, zowel voor je kind als voor jou als ouder. Vooral kinderen die anders leren hebben dan extra aandacht nodig. In deze training leer je in twee avonden van 1,5 uur hoe je je kind daar als ouder in kunt ondersteunen en waar je op moet letten.

Prijs: € 30,- p.p.