Beelddenkend

Herken je onderstaande punten bij jouw zoon of dochter:

 • Heeft het idee dat hij of zij dom is, omdat hij of zij dingen op school vaak niet snapt
 • Heeft moeite met rekenen en dan vooral met het automatiseren (uit het hoofd weten) van sommen en tafels
 • Heeft moeite met klokkijken

Wil jij dat jouw zoon of dochter:

 • Ervaart dat hij of zij wel degelijk kan leren?
 • Spelenderwijs weer plezier in leren krijgt?
 • Zelfvertrouwen krijgt?

Ik ben Bienke en ik geniet er van als ik het  zelfvertrouwen van een kind zie groeien. Vooral als het daardoor weer in beweging komt of blij met zichzelf kan zijn!

Beelddenkende kinderen laat ik leren door aan te sluiten bij hun leerstijl: eerst het geheel overzien en dan naar het detail. Dat ondersteun ik met krachtig visueel materiaal en spiekkaartjes die gebruikt worden totdat je kind het niet meer nodig heeft.

De belangrijkste resultaten van een traject bij mij zijn dat je zoon of dochter:

 • Sterk vooruit gaat met spelling, rekenen of in het voortgezet onderwijs met wiskunde en vreemde talen
 • Opeens wel leert om klok te kijken of tafels te automatiseren
 • Zichzelf accepteert zoals hij of zij is
 • Meer zelfvertrouwen krijgt
 • Weer blij wordt van dingen en lekker in zijn of haar vel zit

Dat moment waarop kinderen ervaren dat ze wel degelijk kunnen leren is goud waard!

In een traject voer ik een intakegesprek en werk ik 10 keer 1 tot  1,5 uur met je kind. Voor beelddenkende kinderen maak ik gebruik van de methode Anders Leren Met Paarden.  In het filmpje hiernaast zie je hoe dat werkt en hoe leuk het is! 

Met deze methode kan ik je kind bijvoorbeeld leren rekenen, spellen, klokkijken en werken aan zelfvertrouwen. Als je kind in het voortgezet onderwijs zit, kan ik deze methode ook inzetten voor de vreemde talen, wiskunde en leren leren. Dit kan dan zowel met als zonder paard.

Prijs

Bovenstaand traject kost € 1.150,- en is in het kader van de kleine ondrnemersregeling (KOR) vrijgesteld van BTW.

Ik heb een contract met de gemeentes Winterswijk-Aalten-Oost Gelre en Berkelland, waardoor een traject mogelijk wordt vergoed. Ook vergoeding op basis van PGB is mogelijk. In een kennismakingsgesprek kan ik je daar meer over vertellen.

"Onze dochter had in groep 8 nog veel moeite met de tafels, klokkijken en werkwoordspelling. Met de hulp van Bienke ging ze met sprongen vooruit en kreeg ze meer zelfvertrouwen.  Nu ze op het voortgezet onderwijs zit heeft Bienke haar goed op weg geholpen met leren leren, waardoor ze er nu op vertrouwt dat ze het zelf kan!"  Wendy

Wil jij weten of ik je zoon of dochter kan helpen? Bel, app of mail me dan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik geef je dan een beeld van wat ik kan doen, maar vertel het je ook eerlijk als ik denk dat ik je zoon of dochter niet kan helpen.